Hovedentreprise

​Hovedentreprise tilbydes i forbindelse med dit byggeprojekt

Skal du have varetaget et større byggeprojekt, og leder du i den forbindelse efter et professionelt byggefirma, der kan varetage din opgave i en hovedentreprise? Så er du landet det helt rette sted.

Hos Claus Larsen ApS finder du et moderne og professionelt entreprenørfirma i Maribo, der står klar til at varetage din entreprise, uanset hvor på Lolland Falster den skal udføres henne.

Vi er medlem af Dansk Byggeri, og vi er dermed også tilknyttet Byg Garanti, hvilket er din sikkerhed for, at du får et kvalitetsbyggeri, når du vælger at lade os stå for din hoved- eller totalentreprise. Vi sørger for en stram projektstyring, og vi leverer altid det færdige arbejde til den aftalte pris og tid. Med os som din samarbejdspartner kan du trygt stole på at både ønsker og tidsramme opfyldes.

Det indebærer en hovedentreprise

En hovedentreprise er på mange måder det samme som en totalentreprise med undtagelse af, at du selv skal stå for at levere de færdige tegninger til byggeriet og indhente byggetilladelse. Til gengæld sørger vi for at formidle kontakten til de faglærte håndværkere, der er involveret i byggeriet, ligesom vi også sørger for at koordinere arbejdet imellem dem.

Da vi har gjort dette til vores spidskompetence, besidder vi også de egenskaber der skal til for at kunne lykkedes med et hvert byggeprojekt i det omfang, som hovedentreprise er.

Kontakt os og hør mere eller indhent et tilbud på din hovedentreprise

Kunne du tænke dig at høre mere om fordelene ved en hovedentreprise, har du nogle spørgsmål omkring vores priser eller arbejdsprocesser, eller ønsker du at indhente et uforpligtende og skræddersyet tilbud på lige netop dit byggeprojekt, så er du altid velkommen til at tage kontakt til os.

Vi sørger for, at du får et kvalitetsbyggeri leveret til den aftalte tid og pris. Vi glæder os til at hjælpe dig i mål med dit projekt!

Kontakt os i dag

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Selvom kvaliteten altid er i højsædet hos os, er vi stadig konkurrencedygtige prismæssigt. Vores erfaring som entreprenør med byggemarkedet gør, at vi kan forhandles os til gode priser, som i sidste ende kommer dig til gode.

Er du interesseret i et gratis tilbud? Du skal du blot udfylde formularens felter. Vi vil kontakte dig inden for 24 timer. Du kan også kontakte os direkte på tlf. (+45) 23 71 09 39 eller mail claus@kvalitets-byg.dk.

Kontakt os i dag