Tømrer

​Professionelt tømrerarbejde

Din søgen efter et professionel byggefirma er slut. Claus Larsen ApS er dit sikre valg, hvis du mangler et firma til fx ombygning, tilbygning eller tagrenovering. Vi har med garanti en løsning til lige netop dine opgaver.

Vi har stor erfaring med:

  • lægge gulve
  • opsætte lofter, montere tagspær og tagbeklædning
  • opstille skillevægge af træ og plademateriale samt
  • indsætte vinduer, døre og forskelligt inventar
  • tagrenovering
  • energioptimering/efterisolering

Derudover påtager vi os gerne opgaver som ombygning og renovering af butikker og boliger, projekter i hovedentreprise, fagentreprise, totalentreprise såvel som forsikringsskader og byfornyelsesarbejde.

Vores tidligere kunder tæller både privat personer, virksomheder og offentlige myndigheder – og vi har ofte kunder som kommer igen, da de er tilfredse med vores arbejde.

Tømrer med garanti

Med Claus Larsen ApS får du garanti for høj faglig standard og sikker kvalitetsstyring igennem alle faser af dit byggeprojekt. Vi er medlem af Dansk Byggeri og Byg garantiordning.

5 gode grunde til at vælge os

01.Tømrerarbejde med garanti!
02. Høj standard!
03. Høj kvalitetsstyring igennem alle faser af dit byggeprojekt!
04. Stort erfaringsgrundlag!
05. Vi tænker nyt!

Går du med planer om ombygning, tilbygning eller et nyt tag, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud. Kontakt Claus Larsen ApS på: (+45) 23 71 09 39 og lad os sammen kreere dit fremtidige projekt!

Kontakt os i dag

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Selvom kvaliteten altid er i højsædet hos os, er vi stadig konkurrencedygtige prismæssigt. Vores erfaring som entreprenør med byggemarkedet gør, at vi kan forhandles os til gode priser, som i sidste ende kommer dig til gode.

Er du interesseret i et gratis tilbud? Du skal du blot udfylde formularens felter. Vi vil kontakte dig inden for 24 timer. Du kan også kontakte os direkte på tlf. (+45) 23 71 09 39 eller mail claus@kvalitets-byg.dk.

Kontakt os i dag